Aparat ortodontic - corectează dinții și maxilarele nealiniate

Romania, Bucuresti
Publicat 4 luni
ID #67873
1 poza
Întreabă
Calitate: Nou
Tranzactie: Vanzare
Aparat ortodontic - corectează dinții și maxilarele nealiniate
Romania, Bucuresti,
Publicat 4 luni

Descriere

Un aparat ortodontic este un dispozitiv dentar folosit pentru a corecta dinții și maxilarele nealiniate. Există mai multe motive pentru care cineva poate avea nevoie de un aparat ortodontic:
-Aparatele ortodontice pot fi folosite pentru a îndrepta dinții strâmbi sau înghesuiți, creând un zâmbet mai plăcut din punct de vedere estetic.
-dinții nealiniați pot fi dificil de curățat corespunzător, crescând riscul de carii, boli ale gingiilor și alte probleme dentare. Aparatele ortodontice pot ajuta la îndreptarea dinților, făcându-i mai ușor de curățat și reducând riscul problemelor de sănătate orală.
-dinții nealiniați pot afecta modul în care mestecați mâncarea și vorbiți. Un aparat dentar poate ajuta la îmbunătățirea funcției dinților și maxilarelor, ajutându-vă să mestecați și să vorbiți clar.
-Aparatele ortodontice pot fi, de asemenea, utilizate pentru a corecta supramușcăturile, submușcăturile, încrucișările și alte probleme ale mușcăturii. Aceste probleme pot provoca disconfort, dificultăți la mestecat și chiar dureri de maxilar.
Nu amânați controlul și programați-vă la specialiștii Dentarbre, o clinică stomatologică din București de renume, cu profesioniști și metode de tratament inovatoare.
https://www.dentarbre.com/ro/servicii/ortodontie-aparate-dentare

 

Contacteaza vanzator

  Companie
  Inregistrat la data 19. May 2021

  Întreabă
  Contacteaza vanzatorul 076257xxxx

  Informatii vanzator

  Companie
  Inregistrat din 19/05/2021

  Locatie anunt

  Romania, Bucuresti