Ajutor

 

Cu ce ma ajuta portalul de anunturi anunturili.ro?

Portalul de anunturi anunturili.ro este cea mai buna alegere pentru cei care au nevoie de o afacere rapida si profitabila. Fie că vrei sa vinzi sau sa cumperi o casa, un obiect sau un serviciu, anunturili.ro este un mod simplu și gratuit pentru a rezolva orice situatie. Mai mult, aici ai si anunțuri de angajare, cu o multime de oferte si posibilitati. E chiar atat de simplu!

Cat costa serviciile anunturili.ro?

Pe anunturili.ro, totul este GRATIS. Publici anunturi, cauti, raspunzi la anunturi pe care le-au publicat alti utilizatori sau inchei tranzactii. Totul fără nici un fel de costuri.

Cat timp este vizibil anuntul meu pe site?

Anuntul tau va fi prezent in site in categoria si in localitatea unde l-ai inscris pe o perioada de nelimitata cu posibilitatea de stergere urmand link-ul din mailul de confirmare anunt, sau din contul dumneavoastra daca sunteti utilizator inregistrat.

Cat de des pot publica anunturi?

anunturili.ro nu impune o limita pentru utilizatori. Poti publica oricate anunturi ai nevoie, oricat de des iti doresti.

Pot sa includ poze in anuntul meu?

Desigur! Echipa anunturili.ro recomanda folosirea pozelor de o calitate cat mai buna în cadrul anunturilor. Statisticile arata că anunturile cu poze sunt mult mai eficiente decat cele care contin doar descriere text.

Pot publica anunturi in numele altcuiva?

Politica anunturili.ro menționează faptul că anunturile sunt publicate in nume propriu. Asta inseamna că adresa de mail si numarul de telefon apartin persoanei in numele careia este publicat anuntul. Pentru mai multe detalii, citeste sectiunea Termeni si Conditii a portalului.

Am nevoie de cont pentru a publica un anunt?

In momentul in care publici un anunt pe site, vei fi rugat sa introduci numele, adresa ta de mail si numarul de telefon. NU este obligatoriu sa-ti creezi cont, dar utilizatorii inregistrati au multe avantaje: link direct, descriere pe pagina profil, etc


Cat dureaza sa publici un anunt?

Adaugi anunt in 2-3 minute simplu si rapid! Cauta butonul rosu [ADAUGA ANUNTUL TAU] în partea de sus a paginii. De acolo vei ajunge intr-un formular extrem de simplu in doi pasi:

- pasul 1: titlu anunt, detalii anunt, informatii de contact, locatie anunt

- pasul 2: adaugare poze (nu este obligatoriu).


L-am publicat! Acum unde este anuntul meu?

Daca anuntul respecta politicile site-ului acesta va aparea pe site imediat dupa ce il confirmati folosind link-ul din email. Daca anuntul contine cuvinte considerate obscene, interzise care incalca politicile site-ului acesta va intra in spam si va fi retinut spre aprobare / stergere de catre un administrator al site-ului.


Cine imi va vedea anuntul?

Toti utilizatorii anunturili.ro care intra in categoria, subcategoria si orasul unde ai inregistrat anuntul vor vedea informatiile descrise de tine. Mai mult, anunturili.ro are un sistem unic de optimizare pentru motoarele de cautare, asadar esti favorizat in momentul in care oricine cauta anunturi similare cu al tau pe internet. Reteaua de site-uri partenere asigura o vizibilitate sporita pentru anunturi din categorii targetate. In felul acesta, anuntul tau este public in cel mai potrivit loc de pe internet.

Cum voi fi contactat în urma publicarii anuntului?

In fiecare pagina de anunt exista un buton dedicat pentru raspuns. Orice utilizator iti poate trimite rapid un mesaj privat folosind formularul de pe pagina anuntului. De asemenea, daca adaugi  numarul tau de telefon  in pagina de anunt, cei interesati te pot suna direct.

Cum raspund la un anunt?

In pagina unui anunt, vei gasi un formular cu titlul „Contacteaza vanzatorul”, care te ajuta sa trimiti un mesaj rapid utilizatorului care a publicat anuntul. Tot in pagina principala a anuntului poti gasi numarul de telefon al celui care l-a publicat, asadar il poti suna daca doresti.

Anuntul meu va aparea in ziar?

anunturili.ro ofera servicii exclusiv online. Anuntul tau va aparea pe site, la cautari si in site-uri partenere, insa nu va aparea in publicatii offline.