Vin cu Dor – selecție mare de vinuri pentru orice eveniment

Romania, Iasi, Iasi
Publicat 1 saptamana
ID #69310
1 poza
Întreabă
Calitate: Nou
Tranzactie: Vanzare
Vin cu Dor – selecție mare de vinuri pentru orice eveniment
Romania, Iasi, Iasi,
Publicat 1 saptamana

Descriere

O ocazie specială, o cină cu jumătatea ta sau pur și simplu o întâlnire cu prietenii? La Vin cu Dor (un magazin de vinuri din orașul Iași), avem o selecție mare de vinuri pentru orice eveniment din viața ta! Ba mai mult, avem și o varietate de bunătăți pe care le poți combina eficient, precum vin și ciocolată!
Un vin roșu potrivit pentru orice ocazie ar trebui să fie unul care să completeze și să se potrivească cu majoritatea bucatelor. De exemplu, vinurile roșii seci sunt preferate de mulți iubitori de vin pentru aroma lor bogată și complexă. Iar, dintre cele mai cunoscute soiuri de vin roșu sec putem enumera: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Syrah și Malbec. Fiecare dintre aceste soiuri are caracteristicile sale unice, și indiferent de preferințele fiecăruia, acestea sunt potrivite pentru orice ocazie și sunt perfecte pentru a fi savurate alături de prieteni și familie.
Te așteptăm cu drag în wineshop-ul nostru pe șos. Păcurari nr. 19, Iași, România. Pentru mai multe detalii, apelează-ne acum la numărul de telefon 0755 921 056.
https://vincudorshop.ro/collections/vinuri

 

Contacteaza vanzator

  Persoana fizica
  Inregistrat la data 8. Aug 2023

  Întreabă
  Contacteaza vanzatorul +4075592xxxx

  Informatii vanzator

  Persoana fizica
  Inregistrat din 08/08/2023

  Locatie anunt

  Romania, Iasi, Iasi