Anunt vechi -> Posibil sa nu mai fie de actualitate!

Scaun-Simulator

Romania, Bucuresti
Publicat 1 an
ID #67796
55 €
Scaun-Simulator
Romania, Bucuresti,
Publicat 1 an

Descriere

Scaunul este proiectat pentru oameni a căror profesie este legată de mobiliate redusa a coloanei vertebrale , studenți, elevi și alții, persoanele cu dureri de spate persistente. Menține nivelul necesar al activității motorii, chiar și în momentul în care stați pe un scaun.
Ca urmare, aveți:
Normalizaza circulația sanguină în regiunea șoldului și a coloanei vertebrale; Poziția corectă a coloanei vertebrale este stabilită, ceea ce duce la corectarea patologiilor sale; Stabileste și postura este corectată; Apare bucuria lipsei de durere si rigiditate in miscare, apare putere și energie, ca în copilărie.
Principiul acțiunii.
Pe scaunul de gimnastică, corpul se află într-o poziție instabilă, care are doar un punct de sprijin Pentru a-l stabiliza aparatul vestibular în afară de voința noastră, mușchii sunt activati, pentru a menține echilibrul. Acestea sunt în primul rând mușchii adânci ai coloanei vertebrale. Când utilizați acest scaun, chiar 10-15 min, se creează un mediu favorabil pentru mușchii adânci ai coloanei vertebrale , responsabil pentru circulația normală a sângelui.
Timp de obișnuință 1-2 min.
Ultima fotografie este un scaun pentru copii și adolescenți, precum și alte produse pentru sănătate, frumusețe si yoga profilul meu.
Livrare. Expediere.
Informații detaliate ( WhatsApp, Viber ) la mine in profil, pe site.
https://www.facebook.com/Sadhu-Moldova-267902650779890/

 

Contacteaza vanzator

  Persoana fizica
  Inregistrat la data 4. Jun 2019

  55 €
  Contacteaza vanzatorul 3737870xxxx

  Informatii vanzator

  Persoana fizica
  Inregistrat din 04/06/2019

  Locatie anunt

  Romania, Bucuresti