Aplic extensii par

Romania, Bucuresti
Updatat 4 ani
ID #9666
1 poza
5 RON
Aplic extensii par
Romania, Bucuresti,
Modificat 4 ani

Descriere


Specialistii in extensii de par

Aplicam extensii cu banda adeziva ,cheratina /clip-on /microring la cele mai bune preturi .

Bine de stiut: extensiile pot fi aplicate cu succes doar atunci cand lungimea parului tau depaseste 6 centimetri, pentru ca rezultatul final sa fie acela dorit â un look natural.

Aplicarea de extensii de par are valabilitate cuprinsa intre o zi, daca optati pentru clip-on si 4-6 luni de zile in functie de serviciile alese: extensii cu cheratina, extensii cu microring, extensii cu banda .

extensii ceratina-extensii microring-extensii clip-on - extensii bucuresti-extensii par natural-oferta extensii-oferta manopera extensii-extensii sahara -extensii gold-extensii de luxe-extensii calitate remy-extensii india


Extensii par natural disponibile la Salon de frumusete JOYA

Cauti extensii par natural pentru a-ti imbunatatii aspectul. Noi te putem ajuta cu furnizarea extensiilor de par natural cat si cu montajul acestora.

Extensii par natural cu banda adeziva â realizam montaj de extensii de par natural cu banda adeziva in Bucuresti la Salonul de frumusete JOYA.

Extensii par natural cu microring/cheratina â realizam montaj de extensii de par natural cu microring sau cheratina in Bucuresti in locatia Salon de frumusete JOYA -Calea Grivitei 198.

Extensiile comercializate sunt executate din par natural prelucrat prin procedura remy. Extensiile din par natural sunt de calitate, iar montajul este realizat de specialistul nostru. Pe langa extensii si montaj veti beneficia si de consiliere pertinenta pentru a mari durata de viata a extensiilor precum si sfaturi de intretinere a acestora.


Preturi pentru extensii par natural BANDA : incepand cu 800 Lei (extensii +montaj +tuns+coafat )


Extensii banda adeziva , din categoria Extensii Premium â CALITATE A+++++ pachet 40 buc

PAR % VIRGIN


lungime 55 cm pret 550 lei

lungime 60 cm pret600 lei

Extensii banda adeziva , din categoria Extensii RHE â CALITATE A+++++ pachet 40 buc

PAR % VIRGIN


lungime 55 cm pret 600 lei

 

Contacteaza vanzator

  Aurelia
  Utilizator fara cont

  5 RON
  Contacteaza vanzatorul Fara numar de telxxxx

  Informatii vanzator

  Aurelia
  Utilizator fara cont

  Locatie anunt

  Romania, Bucuresti