Despre produse de sanatate si frumusete cu Aloe Vera de la LR World

Romania, Arges, Pitesti
Publicat 5 luni
ID #51833
1 poza
5300 RON
Calitate: Nou
Tranzactie: Vanzare
Despre produse de sanatate si frumusete cu Aloe Vera de la LR World
Romania, Arges, Pitesti,
Publicat 5 luni

Descriere

LR World este grupul de companii care va asigura in calitate de experti in sanatate si frumusete, fiind unul dintre cei mai mari producatori de produse de baza cu Aloe Vera din lume si va ofera sansa de a-ti transforma in realitate afacerea la care ai visat.
Valori precum perseverenta, increderea, pasiunea si responsabilitatea sunt unul dintre motivele pentru care colaboram cu peste 5000 de parteneri de mai bine de 30 de ani, care ne raman fideli. Acordam o importanta deosebita calitatii produselor, lucru care ne garanteaza extinderea permananta a acestora de cosmetica, parfumuri si suplimente alimentare.
In ianuarie 2018, LR World Kids Fund a inceput o colaborare la nivel international pe termen lung cu ONG -ul SOS Satele copiilor. Aceasta colaborare a primit distinctia de bronz SOS Children's Village Cup pentru implicare.
In 2019, LR World a introdus marca LR Lifetakt, care combina suplimentele alimentare de cea mai buna calitate cu sfatul expertilor privind nutritia si stilul de viata, creind solutii individuale pentru nevoile fiecaruia.
Au fost lansate alte 2 concepte de succes:
- Mind Master Extreme;
- noua gama pentru ingrijirea parului cu Aloe Vera Nutri Repair si a fost inagurat noul centru de productie Aloe Vera cu sediul in Germania

 

Contacteaza vanzator

  Persoana fizica
  Inregistrat la data 20. Jul 2016

  5300 RON
  Contacteaza vanzatorul 072730xxxx

  Informatii vanzator

  Persoana fizica
  Inregistrat din 20/07/2016

  Locatie anunt

  Romania, Arges, Pitesti
  Str Dacia Nr 6, Bl A5 Sc F Ap 4,