Apartament lux 2 camere Pipera Porsche Romania Nord CORTINA NORTH 139.000 euro

Romania, Bucuresti
Publicat 2 saptamani
ID #67954
QR CODE
139000 EUR
Calitate: Nou
Tranzactie: Vanzare
Apartament lux 2 camere Pipera Porsche Romania Nord CORTINA NORTH 139.000 euro
Romania, Bucuresti,
Publicat 2 saptamani

Descriere

Apartamentul se vinde impreuna cu un loc de parcare subteran
Oferta unica ce se caracterizeaza prin amplasament in zona de nord a Bucurestiului, constructie noua, suprafata bine compartimentata, totul gandit si executat cu grija pana la cele mai mici detalii. Se pliaza perfect pentru un o persona ce-si doreste sa fie foarte aproape de zona de buissnes a Bucurestiului la cateva minute sau bineinteles cine-si doreste o investiti sigura pe termen lung, zona se preteaza perfect pentru inchiriere fiind o cerere ridicata.

CORTINA NORTH este al treilea proiect Cortina, precedat fiind de Cortina Residence și Cortina Academy - două dintre cele mai de succes ansambluri rezidențiale de lux ale capitalei, și aduce un nou concept de locuire integrată pentru locatarii săi, adaptat unui stil de viață modern, confortabil, complet.

Apartamentul este disponibil cu mutare imediata.

Ansamblul completează un stil de viață premium, activ, sănătos și securizat, cu o paleta largă de facilități unice în zonă: Centru Fitness și Wellness cu bazin de înot, peste 1,5 km pistă de alergare, peste 10.000 mp de spații verzi amenajate conform unui plan peisagistic integrat arhitecturii, galerii comerciale dedicate, parcări private subterane și supraterane, acces controlat, fațadă ventilată etc.

 

Contacteaza vanzator

  Persoana fizica
  Inregistrat la data 11. May 2023

  139000 EUR
  Contacteaza vanzatorul 072257xxxx

  Informatii vanzator

  Persoana fizica
  Inregistrat din 11/05/2023

  Locatie anunt

  Romania, Bucuresti
  Bulevardul Pipera