Anunt vechi -> Posibil sa nu mai fie de actualitate!

Apartament 3 camere, Brașov

Romania, Brasov, Brasov
Publicat 7 luni
ID #62507
1 poza
Întreabă
Calitate: Folosit
Tranzactie: Vanzare
Apartament 3 camere, Brașov
Romania, Brasov, Brasov,
Publicat 7 luni

Descriere

Particular vând apartament cu 3 camere, situat în zona Tractorul, ca si reper magazinul de optica medicala OPTIMAC (fostul showroom Elefant) Apartamentul are o structura generoasă decomandata, confort 1, cu o suprafață utilă de aproximativ 65 mp, și este situat la etajul 2/4. Apartamentul este compus din: 3 camere (1 living, 2 dormitoare), 1 bucătărie, 2 grup sanitare (unul cu cabină de duș, și unul cu cadă), hol în formă de L, uscătorie, beci.
Parc pentru copii în fața blocului. Izolație acoperiș este făcută recent (vara 2021), scara este vopsită recent. Blocul dispune de interfon, iar apartamentele sunt structurate câte doua pe palier.
Imobilul are următoarele dotări și finisaje: centrală termică proprie, termopane, gresie și faianță, parchet, uși de interior, instalația electrica refăcută. Construcția este finalizată în anul 1985 si are vedere în două părți, este însorit pe toată perioada zilei.
Este amplasat în apropierea zonelor de interes public; adica la 7 minute de mers pe jos până la Școala Generală nr. 13 sau 30, piața Tractorul, parcul Sportiv Tractorul, Lidl, Kaufland, stație de autobuz, Grădinița cu Program Prelungit nr. 33, si Grădinița cu Program Prelungit nr. 34 in Parcul Sportiv Tractorul, iar la parterul blocului spații comerciale, frizerii.
Prețul acestui imobil este de 1600 euro/mp.

 

Contacteaza vanzator

  Ana
  Utilizator fara cont

  Întreabă
  Contacteaza vanzatorul 077072xxxx

  Informatii vanzator

  Ana
  Utilizator fara cont

  Locatie anunt

  Romania, Brasov, Brasov