Vand apartament cu doua camere in Ilfov-Chiajna

Romania, Ilfov, Chiajna
Publicat 5 luni
ID #48386
1 - 2 din 3
Întreabă
Calitate: Nou
Tranzactie: Vanzare
Vand apartament cu doua camere in Ilfov-Chiajna
Romania, Ilfov, Chiajna,
Publicat 5 luni

Descriere

Apartament 2 camere, in bloc nou, finalizat in ianuarie 2014, in zona Militari – Chiajna, in apropierea supermarket-ului Penny- Chiajna, la 2300 m de Bd Uverturii, zona noua, strazi cu acces restrictionat , lat si asfaltat, doar constructii noi in jur, zona linistita, parcare amenajata cu pavele, magazin alimentar la parter , zona comerciala Militari la 8 min de mers pe jos ( Auchan, Carrfour,Decathlon, Practiker, McDonalds,) situat la etajul 5 al blocului, regim de inaltime normal al peretilor, cu suprafata utila de 42.54 mp,cu o terasa de 7.2, pret 39792 euro, comision 0 pt cumparator.
Apartamentul se vinde la cheie cu buget alocat pentru finisaje, acestea fiind la alegerea clientului: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi de interior. Apartamentul dispune de contorizare la apa, gaze, curent si centrala proprie de apartament, geamuri termopan si usa metalica la intrare, fara taxa de complex.
Blocul este anvelopat cu polistiren de 10 cm, decorativa de 2 mm granulatie, lift modern, balustrade de inox, termopane Salamandra, centrale termice individuale, acoperis tip lindab, constructie din caramida Porotherm. Toate materialele de constructie sunt achizitionate cu certificat de garantie, alei pavate, usi de intrare in apartament deosebite.
Detalii la tel 0751141922 Andreea

 

Contacteaza vanzator

  Persoana fizica
  Inregistrat la data 9. Jul 2019

  Întreabă
  Contacteaza vanzatorul Fara numar de telxxxx

  Informatii vanzator

  Persoana fizica
  Inregistrat din Iulie 9, 2019

  Locatie anunt

  Romania, Ilfov, Chiajna