Anunt vechi -> Posibil sa nu mai fie de actualitate!

Vand apartament cu 2 camere

Publicat 4 ani
ID #48330
1 poza
46210 €
Calitate: Nou
Tranzactie: Vanzare
Vand apartament cu 2 camere
Publicat 4 ani

Descriere

Vand apartament 2 camere, mansarda, zona Tractorul-Brasov
Intr-o zona noua a Brasovului, foarte aproape de zona Mall Coresi, dezvoltam un ansamblu rezidential cu 2 blocuri, cu 220 de apartamente . Foarte aproape de statia de autobuz - 10 minute pe jos. Construit pe o suprafata de aproximativ 10000 mp, ansamblul va beneficia de spatii verzi, alei pavate si zone de joaca.
Situate pe strada Nicolae Labis nr 52D, blocurile sunt construite pe un regim de inaltime de P+2 E + Mansarda, cu 2 lifturi si sunt realizate arhitectural cat sa permita acelasi grad de lumina in toate apartamentele.
Primul bloc este finalizat si locuit.
Al doilea bloc, in care se gaseste acest apartament se va finaliza la inceputul lunii august 2019. Apartamentul se vinde la cheie: gresia, faianta, parchetul, obiectele sanitare, usile de interior fiind alese din magazinele de specialitate de catre cumparator in limita unui buget alocat.
Acceptam orice forma de plata: Cash, Credit Ipotecar, Prima Casa sau Rate la Dezvoltator.( cu un avans de 5000 euro, rate de 650 Euro, perioada maxima 10 ani).
Apartamentul are o suprafata de 51.9 mp, compartimentat in hol, living si bucatarie open-space, dormitor, baie si o terasa de 6.15 mp, situat la mansarda blocului pe partea de Nord.

 

Contacteaza vanzator

    Persoana fizica
    Inregistrat la data 9. Jul 2019

    46210 €
    Contacteaza vanzatorul Fara numar de telxxxx

    Informatii vanzator

    Persoana fizica
    Inregistrat din 09/07/2019

    Locatie anunt

    Vanzatorul nu a specificat locatia
    Nicolae Labis52D