Servicii de curatenie industriale

Romania, Timis, Timisoara
Publicat 1 luna
ID #59632
1 poza
Întreabă
Servicii de curatenie industriale
Romania, Timis, Timisoara,
Publicat 1 luna

Descriere

Avem o vastă experiență în curățarea tuturor tipurilor de pavilioane, fabrici și industrii din Timisoara. Suntem pregătiți corespunzător pentru orice tip de curățenie (interior și exterior al clădirilor, fațadelor, sticlei, fațadelor vitrate etc.).

Curățarea fațadelor pavilionului
Avem o vastă experiență în curățarea pavilioanelor pavilioanelor industriale și a fabricilor din Timisoara, indiferent de dimensiune. Avem personalul și resursele tehnice potrivite pentru a efectua toate tipurile de curățare a fațadelor și a elementelor acestora (cum ar fi ferestrele greu accesibile).

Curățarea podelelor pavilioanelor
Menținerea pardoselilor în industrie, fabrici, ateliere și pavilioane este foarte importantă pentru a se asigura că nivelul de murdărie nu afectează productivitatea și sănătatea lucrătorilor.

Avem utilaje specializate (cum ar fi mașinile de curățat și măturat pardoseala).

Curățarea tavanelor pavilioanelor
Curățarea tavanelor pavilioanelor industriale necesită utilaje adecvate și personal calificat, deoarece acestea sunt locuri dificile de accesat. avem personal cu o vastă experiență în curățarea tavanului, ceea ce garantează calitatea rezultatului.

Curățarea pieselor de mașini
Efectuăm curățarea în profunzime a pieselor utilajelor folosind sistemul de CURĂȚARE CU ULTRASUNETE. Curățăm piesele metalice de toate volumele (filtre, supape, chiulase etc.) și obținem cele mai dificile locuri pentru a fi curățate corespunzător.

 

Contacteaza vanzator

  Companie
  Inregistrat la data 24. May 2020

  Întreabă
  Contacteaza vanzatorul 073338xxxx

  Informatii vanzator

  Companie
  Inregistrat din 24/05/2020

  Locatie anunt

  Romania, Timis, Timisoara