Reparatii, service aer conditionat si centrale termice

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Updatat 3 ani
ID #21232
1 - 2 din 4
Întreabă
Reparatii, service aer conditionat si centrale termice
Romania, Bucuresti, Bucuresti,
Modificat 3 ani

Descriere

Oferim solutii complete pentru instalatii sanitare sau service de orice natura (executie, centrale termice, aer conditionat, service). Asiguram montaj oriunde in Bucuresti si in imprejurimi. Indiferent de locatia in care va aflati, una din echipele noastre se va prezenta la locul stabilit in cel mult 24/48 de ore de la contactare.

Repararea centralelor termice trebuie efectuata intotdeauna de catre un personal autorizat si competent. Reparatii placi electronice pentru centrale termice. Intretinerea centralei termice este vitala pentru functionarea corecta a acesteia. Programati-va cel putin o data la doi ani verificare tehnica periodica pentru a asigura funtionarea optima a centralei termice de care dispuneti.

Curatare centrala termica anti calcar. Continutul excesiv de calcar pe care apa il are uneori, conduce la colmatarea circuitelor conductelor de alimentare si evacuare a apei preparate de centrala, distrugand componentele centralei, de aceea periodic este necesara efectuarea procedurii de curatare centrala termica. Curatarea periodica asigura prelungirea duratei de functionare si eficienta energetica a centralei termice prin curatare chimica a centralei.

 

Contacteaza vanzator

  Italflo Trading Srl
  Utilizator fara cont

  Întreabă
  Contacteaza vanzatorul Fara numar de telxxxx

  Informatii vanzator

  Italflo Trading Srl
  Utilizator fara cont

  Locatie anunt

  Romania, Bucuresti, Bucuresti