Anunt vechi -> Posibil sa nu mai fie de actualitate!

CURS AUDITOR INTERN

Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 1
Publicat 4 ani
ID #54931
1 poza
870 Lei
CURS AUDITOR INTERN
Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 1,
Publicat 4 ani

Descriere

Top Quality Management, in calitate de furnizor de cursuri de formare profesionala cu peste 12 ani experienta, va invita sa participati la cursul AUDITOR INTERN, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia AUDITOR INTERN, cod COR 241105.

Cursul Auditor intern isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza auditului intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor misiunii de audit si pana la intocmirea raportului final.

Cursul ofera exemple practice din desfasurarea activitatilor de audit intern (considerate ca fiind cele mai bune practici in domeniu), cursantii avand posibilitatea sa-si exerseze cunostintele si aptitudinile in organizarea unei misiuni de audit, in elaborarea deficientelor / problemelor identificate, a recomandarilor, dar si in prezentarea si negocierea raportului final cu unitatea auditata.
La sfarsitul cursului Auditor intern participantii vor dobandi competentele necesare derularii unor activitati / procese de audit intern eficiente si adecvate organizatiei din care fac parte.


Pret: 870 LEI
Date contact si informatii suplimentare:
Telefon mobil : 0724 341 894
E-mail : comunicare@cursuriautorizate.ro
Site : www.cursuriautorizate.ro

 

Contacteaza vanzator

    TOP QUALITY MANAGEMENT
    Utilizator fara cont

    870 Lei
    Contacteaza vanzatorul 072434xxxx

    Informatii vanzator

    TOP QUALITY MANAGEMENT
    Utilizator fara cont

    Locatie anunt

    Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 1