Coniacuri fine, vin și ciocolată

Romania, Iasi, Iasi
Publicat 2 saptamani
ID #70219
1 poza
Întreabă
Calitate: Nou
Tranzactie: Vanzare
Coniacuri fine, vin și ciocolată
Romania, Iasi, Iasi,
Publicat 2 saptamani

Descriere

Cauți un magazin vinuri de calitate, dar nu știi unde să apelezi? Descoperă arta vinului și bucură-te de arome divine la magazinul nostru de vinuri, "Vin cu dor". Suntem destinația ta de încredere pentru o selecție excepțională de vinuri, coniacuri fine și ciocolată delicioasă. Te invităm într-o călătorie senzorială unde poți explora gusturi complexe și note parfumate într-un mediu primitor și rafinat.
În magazinul nostru de vinuri, vei găsi o varietate impresionantă de vinuri, de la cele proaspete și fructate, până la cele bogate și complexe, pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi. Avem și o selecție exclusivă de coniacuri fine, perfecte pentru momentele de relaxare și de înviorare. Și pentru a completa experiența ta, te așteptăm să descoperi combinarea sublimă dintre vin și ciocolată, unde gusturile se împletesc armonios, creând senzații memorabile.
Vino la "Vin cu dor" și lasă-ne să transformăm momentele tale obișnuite în experiențe de neuitat, pline de bucurie și rafinament!
Adresa noastră: șos. Păcurari nr. 19, Iași, România.
Telefon: 0755 921 056.
https://vincudorshop.ro/collections/divin

 

Contacteaza vanzator

  Persoana fizica
  Inregistrat la data 8. Aug 2023

  Întreabă
  Contacteaza vanzatorul 075592xxxx

  Informatii vanzator

  Persoana fizica
  Inregistrat din 08/08/2023

  Locatie anunt

  Romania, Iasi, Iasi
  Ron