BANCA PARC/BANCA STRADALA/BANCUTA ODIHNA/MOBILIER URBAN

Romania, Ialomita
Publicat 2 luni
ID #51659
1 - 2 din 3
700 RON
Calitate: Nou
Tranzactie: Vanzare
BANCA PARC/BANCA STRADALA/BANCUTA ODIHNA/MOBILIER URBAN
Romania, Ialomita,
Publicat 2 luni

Descriere

Componenta banca stradala si de parc:
- structura metalica a bancii de odihna stradala este realizata din tabla de o grosime cores-punzatoare, in functie de model, pentru a rezulta o banca de parc rezistenta si durabila. Toate componentele din tabla ale bancii parc sunt debitate la plasma CNC.
- elementele din lemn folosite pentru banca de odihna de exterior sunt de calitate superioara, uscate prin vidare, rindeluite, slefuite, calibrate, baituite, vopsite, lacuite si tratate, rezultand o banca stradala si de parc ce va rezista tuturor factorilor atmosferici.

Confectionare si vopsire banci de odihna de exterior:
- confectionarea de banci urbane cade in sarcina unei echipe de sudori, atestati la nivel European si auditati periodic , garantand astfel un rezultat al muncii lor conform standardelor europene detinute de societatea noastra.
- bancile stradale si de parc se regasesc intr-o gama variata de culori, beneficiarii avand posibilitatea de a-si alege culoarea RAL dorita in cazul unei comenzi mai mari de 30 bucati banci urbane.
- vopsirea structurii metalice banca parc se realizeaza in camp electrostatic cu vopsea pulbere, dupa ce in prealabil au fost sablate toate componentele metalice ale bancii urbane.

Modalitate de prindere si fixare banca parc:
- o banca stradala se prinde in conexpanuri de diferite dimensiuni, se asigura astfel fixarea pe orice suprafata se doreste.

Garantie banca stradala:
- garantia banca de parc este de 24 de luni.
- banca parc este insotita de certificat de garantie si calitate si de Manualul de mentenanta, astfel beneficiarul sa stie ce operatiuni sunt recomandate pentru mentinerea si intretinerea banca parc si odihna.

WWW.METALGAN.RO

 

Contacteaza vanzator

  Persoana fizica
  Inregistrat la data 28. Nov 2019

  700 RON
  Contacteaza vanzatorul 075604xxxx

  Informatii vanzator

  Persoana fizica
  Inregistrat din Noiembrie 28, 2019

  Locatie anunt

  Romania, Ialomita