Anunt vechi -> Posibil sa nu mai fie de actualitate!

Curs Bioenergie/Bioenergoterapie

Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 3
Publicat 6 ani
ID #40854
1 poza
1200 Lei
Tranzactie: Vanzare
Curs Bioenergie/Bioenergoterapie
Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 3,
Publicat 6 ani

Descriere

Acest curs va ajuta sa va schimbati modul de gandire si stilul de viata pentru a avea o minte sanatoasa intr-un un corp sanatos, pentru echilibru, pace, liniste, succes și împlinire personală.
In cadrul acestui curs vei invata tehnici holistice pentru pentru linistea ta si a familiei tale sau pentru a ii ajuta pe ceilalti. Iata cateva tehnici din modulul 1: Tehnici de Curatare energetica a corpului fizic si a chakrelor; Tehnici de echilibrare energetica; Tehnici de conectare la energia universala si autotratament (initiere Reiki grad 1); Tehnici de autotratament si autovindecarea energetica si spirituala (Tehnica Theta-partea 1); Tehnica de eliberare emotionala – EFT; Meditatia condusa pentru deschiderea si deblocarea chakrei Ajna (cel de al treilea ochi,deschiderea clar-simtirii clar-viziunii, clar-vederii; clar-auzului si curatare karmica.
Cursul contine 4 module. Daca se doreste dupa absolvirea modului 2 si promovarea examenului de absolvire se elibereaza Certificat de absolvire Modul Managementul Stresului.

 

Contacteaza vanzator

    Asociatia Vindeca-ti Viata
    Utilizator fara cont

    1200 Lei
    Contacteaza vanzatorul 072439xxxx

    Informatii vanzator

    Asociatia Vindeca-ti Viata
    Utilizator fara cont

    Locatie anunt

    Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 3
    Aleea Emil Botta, Nr. 4, Bl. M104